Wie zijn wij

ACHTER DE SCHERMEN

Paul wagtmans

Claudia Wagtmans

Esther Haest

Joyce van de nobelen

Adriënne van der Wegen

Stephan van Breugel

Wij zijn een verzekeringskantoor werkzaam in de regio West-Brabant sinds 2008

Uitgangspunt van onze dienstverlening is het bieden van het juiste aanbod, zowel op het gebied van bedrijfsmatige verzekeringen als op het gebied van particuliere verzekeringen. Deskundigheid, onafhankelijkheid en een persoonlijk benadering zijn onze kernwaarden. Wij werken met gerenommeerde partners. Uit kennis en ervaring en door het continu monitoren van de markt, weet Wagtmans verzekeringen u altijd juist te adviseren, zowel wat betreft de premie als de voorwaarden.

op ons kantoor: Bereken Route
per telefoon: 0165 – 384445
per mail: Mail ons

Wij zorgen dat onze klanten juist verzekerd zijn en zelfs daarover willen vertellen!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor een totaaladvies. Wagtmans verzekeringen heeft ‘passie’ voor klanten. Iedere klant krijgt bij ons altijd een persoonlijke benadering. Wij streven enkel naar een samenwerking op de lange termijn. Dus u mag van ons een uitstekende service, bereikbaarheid en korte lijnen verwachten.
Als particulier kunt u voor al uw privé verzekeringen bij ons terecht. Op zakelijk vlak adviseren wij in alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf. Ook voor zzp’ers hebben wij speciale pakketten. Naast verzekeringen voor uw bedrijf kunnen wij ook collectieve verzekeringen bieden voor uw personeel.
Hoe we u kunnen helpen, kunnen we zelf niet beter onder woorden brengen dan onze klanten dat doen.

op ons kantoor: Bereken Route
per telefoon: 0165 – 384445
per mail: Mail ons

Wagtmans verzekeringen doet méér!

Ons team bestaat uit vijf gedreven personen. Ons team staat voor u klaar om u snel en vakkundig te woord te staan en u te voorzien van het juiste advies, zodat u altijd verzekerd bent van een juiste polis. Eigenaar Paul Wagtmans is altijd als assurantieadviseur in loondienst geweest bij diverse financiële instellingen, alvorens hij in mei 2008 (net aan het begin van de crisistijd!) zijn eigen bedrijf oprichtte. Paul Wagtmans is erkend als Registeradviseur in Assurantiën en beschikt over alle benodigde assurantiediploma’s, net als Esther, Joyce en Adriënne. Claudia geeft ondersteuning in de financiële administratie.

op ons kantoor: Bereken Route
per telefoon: 0165 – 384445
per mail: Mail ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Ondanks dat we een kantoor hebben, willen we het u gemakkelijk maken. U kunt ons bereiken, persoonlijk bij u thuis of op uw bedrijf, op ons kantoor, per telefoon, of per mail. Schade melden, een offerte aanvragen of een overige vraag kunt u doen middels het contactformulier. Aan u de keus. Tijdens openingstijden van ons kantoor staan we u direct te woord, per telefoon ook! U krijgt bij ons geen keuzemenu. We reageren zo snel mogelijk op uw vragen en verzoeken die via e-mail of via het contactformulier binnenkomen. Hier pleiten wij voor, zodat u zich weer bezig kunt houden met andere zaken. Want verzekeren, dat doen wij wel!

op ons kantoor: Bereken Route
per telefoon: 0165 – 384445
per mail: Mail ons

op ons kantoor: Bereken Route
per telefoon: 0165 – 384445
per mail: Mail ons