Bedrijven

VERZEKERINGEN VOOR UW BEDRIJF

In uw bedrijf loopt u risico’s. Variërend van brand tot aansprakelijkheid, van ziekte- verzuim tot inbraak. Het is van groot belang deze bedrijfsrisico’s goed in kaart te brengen en te bepalen of zij de continuïteit van uw bedrijf in gevaar kunnen brengen. U kunt dan een zorgvuldige afweging maken deze risico’s wel of niet te verzekeren.

Graag verzorgen wij, in samenspraak met u, deze risico-analyse. Dit is
tenslotte al twintig jaar ons vak. Onderdeel van ons advies vormt een passend
aanbod van de door uw gewenste verzekeringen. Door onze onafhankelijkheid zijn wij in staat voor u het beste aanbod uit de markt te halen, zowel wat betreft de premie als de voorwaarden. Wij werken hiervoor samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars en makelaars in assurantiën.

Wij streven naar een samenwerking op de lange termijn. Voortdurend blijven wij dan ook de verzekeringsmarkt monitoren zodat u ook in de toekomst voorzien blijft van de best passende verzekeringsoplossingen.

Uw bedrijf staat niet stil, ook de omgeving waarin u werkzaam bent verandert snel. Een pro-actief beheer van uw verzekeringsportefeuille is dan ook noodzakelijk. Nadat u het beheer van uw verzekeringen bij ons heeft ondergebracht zullen wij samen met u ervoor blijven zorgen dat uw verzekeringsportefeuille aansluiting houdt bij de ontwikkelingen van uw bedrijf. Wij zullen uw bedrijf dan ook frequent bezoeken voor een check-up.

Voorkomen is beter dan genezen. Bij onze dienstverlening hoort dan ook advies over preventie. Mocht het echter toch een keer mis gaan, dan nemen wij de schadeafwikkeling op ons en zorgen voor een adequate afhandeling van uw schade.

Wij adviseren in alle sectoren van het Midden- en Kleinbedrijf. Ook voor ZZP’ers hebben wij speciale pakketten.

Naast verzekeringen voor uw bedrijf kunnen wij ook collectieve verzekeringen bieden voor uw personeel. U heeft hiermee een goede secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers in handen. Wij hebben onder andere een arrangement met de CZ Groep voor een collectieve zorgverzekering. Download hier de brochure en de pakketvergelijker voor meer informatie. Klik hier om direct online een collectieve zorgverzekering afsluiten.

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.
Graag zijn wij bereid in een persoonlijk gesprek u meer te vertellen over onze dienstverlening